Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Kranten

uitslag afmaakcartoon

Vandaag de laatste afmaakcartoon van Ruben L. Oppenheimer. De afgelopen vier weken liet hij een tekstballon leeg – of nou ja leeg, hij vulde hem met drie puntjes. De lezers van nrc.next konden dagelijks hun eigen tekst opsturen om de puntjes te vervangen. De beste inzending voor de cartoon van gisteren is van Thomas Nijzink: „Tijd om er drie punten achter te zetten…”. Ruben L. Oppenheimer over zijn keuze: „Thomas doet als allerlaatste winnaar waardig het licht uit. Hoewel? Wordt vervolgd...”