Opnieuw auto beschoten op snelweg bij Rotterdam

Opnieuw is op een snelweg rond Rotterdam een auto beschoten. Gisterochtend rond 09.00 uur sneuvelde een achterruit van een auto die aan de zuidzijde van de Heinenoordtunnel over de A29 reed. De politie begon een zoekactie naar de dader, maar die leverde niets op. Het aantal beschoten auto’s is inmiddels opgelopen tot 33, meldt het Korps Landelijke Polietiediensten (KLPD).De automobilist wiens voertuig gisteren werd beschoten vermoedde dat de schutter zich in de berm bevond. De politie zocht onder meer met hulp van een helikopter. Vrijdag knalde rond 18.00 uur op de A12 een zijruit uit een auto. Op zondag 7 augustus werd de eerste auto beschoten. Het is niet duidelijk of het om één of meerdere daders gaat. Volgens het KLPD kan er sprake zijn van kopieergedrag. Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van tienduizend euro uitgeloofd voor de gouden tip. (Novum)