Video: Manchester United vernedert Arsenal met 8-2

Caption: The scoreboard is seen after the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, northern England, August 28, 2011. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS Het scorebord op Old Trafford. Foto Reuters / Darren Staples

In de Britse Premier League maakte Manchester United vanmiddag rivaal Arsenal met de grond gelijk. Met maar liefst 8-2 wonnen de voetballer thuis op Old Trafford.

Met deze monsterzege pakt Manchester de koppositie in de Premier League. Bekijk hieronder de hoogtepunten terug uit deze verpletterende wedstrijd. Let op de verslagen gezichten van de Arsenal-supporters en de uitzonderlijk mooie schoten van Nani (5-1) en Young (8-2):


    • Hans Klis