Iedereen leest in Indonesië

Islamitische zelfhulp is een van de populairste genres in Indonesië. Het boek De 7 wonderen van de verdienste is al meer dan een jaar een topbestseller.  ‘Boekhandels hebben planken vol met Word een blije moslima voor altijd, Management alhamdulillah of Creatief denken op zijn islamitisch. Ze worden gekocht door de opkomende middenklasse in de steden,

Islamitische zelfhulp is een van de populairste genres in Indonesië. Het boek De 7 wonderen van de verdienste is al meer dan een jaar een topbestseller. 

‘Boekhandels hebben planken vol met Word een blije moslima voor altijd, Management alhamdulillah of Creatief denken op zijn islamitisch. Ze worden gekocht door de opkomende middenklasse in de steden, die een groeiende hang naar spiritualiteit koppelt aan de zoektocht naar materiële vooruitgang. Van een bromfiets naar de eerste auto, Allah zij geprezen!’

Het volledige artikel kunt u hier lezen.

 

    • een onzer redacteuren