Komkommernieuws

Eerste kruidnoten alweer in het schap

Groningen. - Ruim drie maanden voor de aankomst van Sinterklaas zijn de eerste kruidnoten al gesignaleerd. Een Spar in Groningen heeft het snoepgoed van de Sint sinds kort bij de kassa liggen, constateert het vakblad de Levensmiddelenkrant. „Studenten en jongeren zijn er gek op”, reageert de bedrijfsleider van de supermarkt. De kruidnoten liggen sinds kort bij de kassa. „Als impulsproduct.” (Novum)

Kleine panda ontsnapt uit Artis

Amsterdam. - Een kleine panda is dinsdag ontsnapt uit de Amsterdamse diergaarde Artis. Het beestje kon om nog onduidelijke oorzaak rond negen uur ’s avonds uit zijn hok ontsnappen. Een uur later werd hij weer gevonden in een boom aan de Plantage Middenlaan, meldt een woordvoerder van de politie. Het kleine pandabeertje is inmiddels weer terug in zijn hok. Het gaat om een bruine panda. (Novum)