Old skool dunks

Wie: Suzy Held (24) studente maatschappelijke werk & dienstverlening in Rotterdam, uit Alphen aan de RijnWaar gezien: Primark, RotterdamWat: Old skool Jordans (Nike) Hoe duur: 140 euro bij Patta in Amsterdam

„Het is lastig sneakers te vinden in maat 36, de meeste merken beginnen bij maat 38. Deze schoenen kocht ik een half jaar geleden bij Patta in Amsterdam. De tas is van River Island, de broek van Zara en de top, heel old skool, van H&M.

„Ik heb veel vrienden uit het hiphopwereldje. Mijn vriend is manager van Zo Moeilijk en andere vrienden hebben SFFRMKRS, een evenementenbureau in die branche. Zij dragen ook allemaal Jordans.

Alphen aan de Rijn is niet per se hip. De voorhoede misschien, maar die verhuist naar Amsterdam. Maar wat is hip? Ik let niet op trends, draag gewoon wat ik leuk vind. Deze schoenen waren nog in mijn maat. Ik krijg veel reacties, ja. Wat schattig, zeggen de mensen dan.”

Rolinde Hoorntje