Komkommernieuws

Te koop: aarde uit tuin seriemoordenaar

cleveland. - Een Amerikaanse ondernemer heeft zich de woede op de hals gehaald van nabestaanden van de slachtoffers van een seriemoordenaar. Eric Gein verkoopt aarde uit de tuin van het huis van seriemoordenaar Anthony Sowell. Gein verkoopt de modder voor 25 dollar per gram via de site serialkillersink.net. Hij verwacht zo’n vijfhonderd dollar te verdienen. Sowell werd vorige maand veroordeeld voor de moord op elf vrouwen. Hij dumpte hun overblijfselen in de grond rondom zijn huis. Volgens Gein is de aarde waardevol omdat Sowells slachtoffers erin begraven hebben gelegen. (Novum)

Mishandeld om in Dr.Phil te komen

alaska. - De Amerikaanse vrouw die haar adoptiezoontje mishandelde door pikante saus in zijn mond te gieten, deed dat om in de tv-show van Dr. Phil te komen. Dat zegt de openbaar aanklager in de zaak tegen de 36-jarige Jessica Beagley. Vorige week kwam ze in het nieuws vanwege de barbaarse methodes waarmee ze haar adoptiezoon plachtte te straffen. De feiten kwamen aan het licht nadat videobeelden van de mishandeling bij Dr. Phil vertoond werden en verontwaardigde kijkers de politie in Alaska belden. Nu blijkt dat de mishandeling in scène gezet is door Beagley om zo bij Dr. Phil te komen. In 2009 had ze een aflevering gezien waarin het over boze moeders ging, ze stelde zichzelf kandidaat maar kreeg geen antwoord. Anderhalf jaar later stuurde ze een video naar de makers van de show, maar ook dat was niet voldoende. Ze kreeg te horen dat alleen schreeuwen tegen haar kinderen niet voldoende was. Ze wilden beelden zien van hoe ze haar kinderen straft. (AD.nl)

Te sexy reclame

rotterdam. - Alle reclame voor de douchegel van het merk Axe moet zo snel mogelijk van tv, internet en uit het straatbeeld verdwijnen. Dat stelt de orthodox-protestantse stichting Schreeuw om Leven, die een actie is gestart. Steen des aanstoots is de sexy bedoelde reclame van het merk op televisie, internet en op billboards. In de reclamespot is een vrouw in bikini te zien, die haar bovenstukje uit doet als ze de douchegel ruikt. (Trouw.nl)