4 redenen om tv te kijken

1 Film I

Homeless to Harvard

RTL 4, 20.30 - 22.20 u.

De 15-jarige Liz is in armoede opgegroeid. Haar ouders zijn drugsverslaafd en haar moeder is besmet met hiv en sterft aan aids. Liz kan goed leren en na de dood van haar moeder keert Liz terug naar school. Tijdens een bezoek aan de prestigieuze universiteit Harvard realiseert ze zich wat ze wil in het leven: studeren en iedereen laten zien dat een meisje van de straat het ook kan maken. (Regie: Peter Levin)

2 Film II

Miss Congeniality 2: Armed & fabulous

Net 5, 20.30 - 22.50 u.

Sinds FBI-agente Gracie Hart (Sandra Bullock) undercover ging bij een missverkiezing, is ze beroemd. In plaats van achter de boeven aanrennen, rent ze nu van haarsalons naar talkshows om haar boek te promoten. De FBI ziet haar als het nieuwe boegbeeld van de organisatie. Maar wanneer haar goede vrienden Cheryl en Stan worden ontvoerd, kunnen ze Gracie niet weerhouden om haar oude werk weer op te pakken. (Regie: John Pasquin)

3 Film III

The forgotten

RTL 8, 22.30 - 22.20 u.

Volgens haar psychiater zou Telly Paretta haar zoontje hebben verzonnen. Om te kunnen bewijzen dat haar zoontje niet één van haar hersenspinsels is, probeert Telly alle sporen te verzamelen die ze kan vinden. Telly lijdt volgens haar man en psychiater aan posttraumatische stress. Ze verloor het kind bij de bevalling en in negen jaar tijd heeft ze herinneringen in haar hoofd verzonnen. Maar is dat écht zo? (Regie: Joseph Ruben)

4 Film IV

Sydney White

RTL 5, 20.30 - 22.40 u.

De mooie studente Sydney White wordt lid van een studentenvereniging. Ze is heel anders dan de andere studentes en wordt de vereniging uitgezet door de jaloerse Rachel. Dan krijgt ze hulp uit een onverwachte hoek; zeven nerds bieden haar onderdak. Met de hulp van haar zeven nieuwe vrienden slaat ze terug en wordt ze al gauw de populairste studente op de campus. Dit valt niet goed bij Rachel. (Regie: Joe Nussbaum)