Maxidress

Wie: Dorien Suntjens (26) psycholoog-trainer bij Learnit in Amsterdam en yogalerares in opleidingWaar gezien: Lowlands, BiddinghuizenWat: Maxidress Hoe duur: 5 euro bij H&M

„De jurk heb ik in de uitverkoop gekocht, met het idee van een festival in mijn achterhoofd. Hij is luchtig bij warm weer en bedekt je als het kouder is. De hoed komt van Rock Werchter. Hij was eerst 25 euro, maar na afdingen nog maar 15.”

„ Op vakantie in Ibiza heb ik yoga ontdekt. We wilden iets anders actiefs doen dan wandelen. Feesten deden we ook, maar dat maakt zo moe. De flow waarin je door yoga komt vind ik heerlijk. Terug in Amsterdam ben ik het meteen vier, vijf keer per week gaan doen. Sinds kort volg ik ook een opleiding tot yogalerares.

„Modetrends volg ik niet op de voet. Ik heb wel veel vrienden die in de mode zitten en ik kijk rond op straat. Meestal weet ik meteen of een kleur me staat.”

Rolinde Hoorntje

    • Rolinde Hoorntje