Slachtoffer ongeval vliegveld Teuge overleden aan verwondingen

De 36-jarige Apeldoorner die in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond raakte op vliegveld Teuge, is vanochtend aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt persbureau Novum vanmiddag op gezag van de politie.

De man viel van de trekhaak van een auto die over de taxibaan reed. Daarbij liep hij ernstig hoofdletsel op. De Apeldoorner was rond middernacht na een feest op het terrein van het vliegveld met een aantal vrienden naar de landingsbaan gegaan. Een van de feestgangers, een 59-jarige man uit Den Haag, nam zijn auto mee en reed daarmee over de taxibaan naast de landingsbaan van het vliegveld toen het ongeluk gebeurde.

De bestuurder van de auto werd aangehouden, maar werd gistermiddag vrijgelaten. Het ongeluk bleek niet aan hem te wijten. De politie spreekt van een noodlottig ongeval.

    • Pim van den Dool