In beeld

Paus bezoekt Wereldjongerendag

Meer dan een miljoen jongeren kwamen vanochtend af op de laatste mis die paus Benedictus XVI hield tijdens de Wereldjongerendag van de katholieke kerk bij Madrid. Veel pelgrims brachten de nacht door in de open lucht om bij de massale religieuze bijeenkomst aanwezig te kunnen zijn. Vanwege de gigantische opkomst kon niet iedereen vanochtend de communie ontvangen. De 21-jarige Poolse pelgrim Adrinna Wista vindt de Wereldjongerendag desalniettemin een prachtige beleving. "De nacht was fantastisch, ik heb geen moment geslapen, maar alleen maar gepraat, nieuwe mensen ontmoet en met hen gebeden. Ontroerend."
AFP / Pedro Armestre
AFP / Rafa Rivas
Reuters / Susana Vera
AFP / Vincenzo Pinto
AFP / Cesar Manso
AP / Arturo Rodriguez
AP / Alvaro Barrientos
AFP / Vincenzo Pinto
AP / Arturo Rodriguez
AFP / Cesar Manso
AP / Andres Kudacki
AFP / Vincenzo Pinto