Hits herkauwen op de gamebeurs

De markt voor computerspellen is zichzelf opnieuw aan het uitvinden. Er worden minder spellen in doosjes verkocht. En dat terwijl de markt voor spellen via Facebook of mobiele telefoons enorm groeit.

Visitors stand in front of the "Batttlefield 3'' exhibition stand during the Gamescom 2011 fair in Cologne August 18, 2011. The Gamescom convention, Europe's largest video games trade fair, runs from August 17 to August 21. REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY - Tags: SOCIETY BUSINESS)
Visitors stand in front of the "Batttlefield 3'' exhibition stand during the Gamescom 2011 fair in Cologne August 18, 2011. The Gamescom convention, Europe's largest video games trade fair, runs from August 17 to August 21. REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY - Tags: SOCIETY BUSINESS) REUTERS

Alleen aan de grote hits valt nog veel geld te verdienen pagina 4 - 5