Cash om geen A&F te dragen

Mike "The Situation" Sorrentino. Foto AP Mike "The Situation" Sorrentino arrives at Logo Network's Third Annual NewNowNext Awards on Tuesday June 8, 2010 at The Edison in Los Angeles. (AP Photo/Katy Winn) AP

Dure, populaire kleren in een tv-serie over jonge Amerikanen die op het strand de bink uithangen. Alsof ze in de Haagse realityshow Oh Oh Cherso de keurige Lacoste polo’s dragen.

Verontwaardigd heeft het Amerikaanse Abercrombie & Fitch (A&F) de spelers van Jersey Shore geld aangeboden om alsjeblieft geen kleren van hun merk dragen. Het bedrijf zegt zich „ernstige zorgen te maken” dat Mike ‘The Situation’ Sorrentino, hiernaast afgebeeld, afbreuk doet aan de dure naam van het merk. De veelbekeken realityshow van MTV geldt als model voor Oh Oh Cherso op Kreta.

Amerikaanse media vragen zich af of A&F (dat zelf halfnaakte, mannelijke modellen voor zijn winkels heeft staan) echt bang is, of alleen maar een publiciteitsstunt uithaalt.