In beeld

Lowlands vandaag van start

Vandaag gaat Lowlands van start. Het festival staat uitgebreid stil bij het drama op Pukkelpop. Op het Belgische muziekfestival vielen gisteravond vijf doden en tientallen gewonden door noodweer. De organisatie maakte vandaag bekend het festival af te blazen. Als Lowlands vanmiddag aftrapt, wordt in alle tenten stilgestaan bij de slachtoffers. Hoewel Lowlands dus vandaag pas begint, stroomde de camping gisteren al vol. Vanwege de toestroom werden de poorten van het festivalterrein al eerder geopend. De gebruikelijke file en de eerste regenbuien mochten de pret niet drukken. De festivalorganisatie houdt de weersverwachtingen de komende dagen nauwgezet in de gaten.
Bepakt en bezakt trekken Lowlandsgangers het terrein op.
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Een festivalganger staat goed ingepakt tegen de regen te wachten.
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
De campings stromen al behoorlijk vol, ondanks het weer.
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak
Andreas Terlaak