Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Weer

Te land, ter zee en in de mist

Nijdige nijlpaarden, Antartica bij zestig graden onder nul, een Zoeloe-echtpaar op weg naar de markt – het is allemaal te vinden in een spetterend drieluik met foto’s van National Geographic. Met foto’s uit de archieven van National Geographic zijn drie pas verschenen fotoboeken samengesteld, elk boek bevat zo’n tweehonderd foto’s. De bespreking van deze boeken

foto Thomas J. Abercrombie (1968) Nijdige nijlpaarden, Antartica bij zestig graden onder nul, een Zoeloe-echtpaar op weg naar de markt - het is allemaal te vinden in een spetterend drieluik met foto’s van National Geographic.

Met foto’s uit de archieven van National Geographic zijn drie pas verschenen fotoboeken samengesteld, elk boek bevat zo’n tweehonderd foto’s. De bespreking van deze boeken kunt u hier lezen.