4 redenen om tv te kijken

1 reality

Try before you die 2

Ned. 3, 19.30 - 20.20 u.

Wat zijn de dingen die je per se in je leven wilt hebben gedaan? Bekende en onbekende Nederlanders zien hun wensen in vervulling gaan, en ook BNN-presentatrices Zarayda, Nicolette en Geraldine doen iedere aflevering een door kijkers ingezonden ‘try’. Met onder andere Hans Klok bij de Chippendales, een inbraak bij het Boekenbal, grote explosies en een ontsnapping uit een auto die te water is geraakt.

2 Sport

Voorronde Champions League: FC Twente - Benfica

Ned.3, 20.20 - 22.55 u.

De tukkers hopen middels een overwinning op het Portugese Benfica een flinke stap richting het hoofdtoernooi van de Champions League te zetten. Een voorproefje op het echte bal der kampioenen. Inclusief voorbeschouwing, wedstrijd, nabeschouwing en korte interviews met de hoofdrolspelers.

3 docu

Tante in Turkije

Ned. 2, 20.55 - 21.20 u.

Maxim Hartman gaat deze zomer met Tante naar Turkije, hij krijgt gezelschap van Inci Lulu Pamuk. Samen praten ze op verschillende plekken in Turkije met Turkse Nederlanders die op bezoek zijn bij hun tantes. Volgens de omroep heeft Maxim inmiddels ook reisgidsen voor Suriname in huis.

4 DOCU

Het uur van de wolf: Liz Taylor

Ned. 2, 23.15 - 00.27 u.

Hartsvriendin van wijlen Michael Jackson en ex-vrouw van niet minder dan acht andere mannen. Inderdaad, dat kan alleen Elizabeth Taylor zijn. Twee Oscars won ze, onder meer voor het onvolprezen Who’s afraid of Virginia Woolf? uit 1966. In deze documentaire zien we haar uitgroeien van tienerster tot de grande dame van Hollywood.