Weer zege Williams

De Amerikaanse tennisster won het hardcourttoernooi in Toronto.

Serena Williams heeft haar tweede toernooizege op rij behaald. De voormalige nummer één van de wereld, die pas vlak voor Wimbledon haar rentree maakte na bijna een jaar blessureleed, was gisteren in de finale van Toronto met 6-4 en 6-2 te sterk voor de Australische Samantha Stosur. Twee weken geleden had Williams ook al het toernooi van Stanford op haar naam geschreven.

Williams liet op het hardcourt in Canada zien weer helemaal terug te zijn van weggeweest. Na haar eenvoudige zege in de halve finale tegen Victoria Azarenka was de Amerikaanse ook tegen Samantha Stosur oppermachtig. De Australische maakte te veel onnodige fouten en leverde drie keer haar service in. Williams werkte het enige breakpoint dat ze tegen kreeg achteloos weg. (Novum)