Komkommernieuws

Bejaarde man dartelt naakt tussen koeien

Geesbrug. - Een man van 70 uit Hoogeveen is zaterdagavond door agenten betrapt terwijl hij naakt tussen de koeien in een weiland in het Drentse Geesbrug dartelde. Hij is gisteren aangehouden wegens schennispleging. De man verklaarde dat hij het prettig vindt om naakt in de natuur rond te lopen. Hij dacht dat niemand hem kon zien. (Novum)

Jezus is verschenenin Schiedam

Schiedam. - Op een buitenmuur van een leegstaand pand in het centrum van Schiedam is Jezus spontaan opgedoken, meldde het AD gisteren. Hoewel sommige Schiedammers de ‘heilige verschijning’ classificeren als een roestvlek, zijn anderen ervan overtuigd dat de kring op de witte muur Jezus is. Een inwoner: „Je kunt er een man in zien, ja. Maar ik weet niet hoe Jezus eruit ziet.” (ad.nl)

Thijs Römer smelt van dochtertje

Amsterdam. - Thijs Römer geniet met zijn gezin volop van zijn vakantie in het zonnige Griekenland. Een mooi vader-dochtermoment deed de acteur smelten. Zaterdag plaatste hij een foto op Twitter van hemzelf en zijn één-jarige dochter Sammie, met het bijschrift: „Ik smelt. Als een ijsje in de zon.” (telegraaf.nl)