Voorzichtig losknippen

EDS NOTE GRAPHIC CONTENT-Staff of bomb disposal squad remove explosives from a dead body of female suicide attacker in Peshawar, Pakistan on Thursday, Aug 11, 2011. A female suicide bomber detonated her explosives near police guarding the scene of an explosion earlier Thursday in this northwestern Pakistani city, a rare double-pronged attack that killed many people. (AP Photo/Mohammad Sajjad) AP

Geconcentreerd knippen leden van de Pakistaanse explosieven opruimingsdienst een niet ontploft deel van een bomvest los van het lichaam van een overleden vrouw. Zij pleegde, samen met een andere vrouw, gisteren een zelfmoordaanslag in de Pakistaanse stad Peshawar. Daarbij kwamen alleen de twee zelfmoordterroristen om het leven. Het lijkt erop dat de politie het doelwit was. Die was in grote getale op straat na een eerdere aanslag. Bij deze aanslag, een op afstand tot ontploffing gebrachte bom, vielen vijf doden: vier politieagenten en een kind van 12 jaar. (AP)