Opinie

    • Ik

Vakantie in eigen land

In het mooie Drentse Assen hebben we sinds enkele jaren een nieuwe brug over de vaart. Al snel na de ingebruikname ging het mis: de brug wilde niet meer open, de brug wilde niet meer dicht. Een aantal bootjes kon het centrum dagenlang niet verlaten omdat de brug niet omhoog wilde. Hij werd zelfs enkele

In het mooie Drentse Assen hebben we sinds enkele jaren een nieuwe brug over de vaart. Al snel na de ingebruikname ging het mis: de brug wilde niet meer open, de brug wilde niet meer dicht. Een aantal bootjes kon het centrum dagenlang niet verlaten omdat de brug niet omhoog wilde. Hij werd zelfs enkele maanden gedemonteerd door de bouwer om te worden gerepareerd. Ook dit jaar ging het mis. De gemeente is het inmiddels spuugzat. Ze eist dat de problemen definitief worden opgelost. Gisteren reden we erlangs. Iemand had een briefje op de brug gehangen: Brug der Zuchten.

Roelie Kamminga

    • Ik