Komkommernieuws

Kuiltje in bovenlip van vrouw bepaalt kans op klaarkomen

Rotterdam. - Aan de hand van de mond van vrouwen kan worden vastgesteld hoe groot de kans is dat de vrouw in kwestie door seks een orgasme kan krijgen. Vrouwen met een bovenlip die in het midden een duidelijke kuiltje heeft, hebben 12 keer meer kans op een orgasme als er geslachtsgemeenschap plaatsvindt dan vrouwen met een rechte bovenlip. De universiteit van West Scotland deed onderzoek naar het verband. Zij vroegen 258 vrouwen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar naar de vorm van hun lippen en hun seksuele gewoontes, zo meldt de Daily Mail op zijn website. Wat bleek, 95 procent van de vrouwen met een duidelijk kuiltje in de lip, ook wel Cupido’s boog genoemd, had een orgasme als er geslachtsgemeenschap plaatsvond. Slechts 60 procent van de vrouwen met rechte lippen kwam ook op deze manier tot een hoogtepunt. Dat wil overigens niet zeggen dat deze groep vrouwen geen orgasme kan krijgen, alleen gebeurt dit dan door andere seksuele verrichtingen. (AD.nl)

Geer baalt dat zijn zwembroek strak zit

Rotterdam. - Het zit Gerard Joling niet mee. Hoewel hij laat weten dat zijn ontstoken arm aan de beterende hand is, heeft de diva er een nieuw probleem bij. Van de medicijnen die hij moet slikken, wordt hij namelijk dik. Hij groeit zelfs uit zijn zwembroeken. Na het zetten van een hennatatoeage op vakantie, kreeg de zanger een onverwachte allergische reactie. Die was zo heftig dat Geer met spoed naar het ziekenhuis moest. Zijn arm zat onder de ‘blaren en bulten’ en hij mag een half jaar niet meer in de zon. Joling ondervindt nu de nadelen van de medicijnen die hij moet innemen tegen de ontsteking. ,Net een paar nieuwe zwembroeken gekocht, ben gewoon echt dikker geworden van de prednison. Gelukkig hoef ik nog maar een paar dagen!!’, twitterde hij. (AD.nl)

Bert en Ernie moeten met elkaar trouwen

Rotterdam. - Bert en Ernie, het populaire duo uit Sesamstraat, moeten met elkaar trouwen. Dat vindt een Amerikaanse vereniging voor homobelangen. Zij zijn daarom een online petitie gestart om dit mogelijk te maken. Initiatiefnemer Lair Scott schrijft in de petitie dat homofobie bestreden moet worden. Scott en haar achterban willen ‘dat Bert en Ernie gaan trouwen of dat er zelfs een transseksueel figuur in Sesamestreet wordt geïntroduceerd. Laten we op die manier de kinderen tolerantie leren en respect voor degenen die anders zijn’. Ruim 3.000 mensen hebben de petitie inmiddels ondertekend. Om de actie kracht bij te zetten is er ook een speciale Facebookpagina geopend. (AD.nl)

Passagiers kijken massaal naar orgasme

Rotterdam. - De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas blijkt met de documentaire The female orgasm explained een regelrechte kijkcijferhit aan boord te hebben opgenomen. Passagiers bekijken massaal de documentaire over het vrouwelijk orgasme. Een woordvoerder van Qantas zegt in de Australische krant mX dat de film in één klap het populairste onderdeel van het beschikbare entertainmentaanbod aan boord is geworden. (AD.nl)

Man ontslagen om urinetherapie

WENEN. - Slot Belvedere in Oostenrijk heeft een werknemer ontslagen omdat hij zijn handen en gezicht wast met urine. De man, Alfred Zoppelt, begrijpt niets van zijn ontslag. Hij zegt dat zijn urinetherapie nooit eerder een probleem was. De 57-jarige suppoost werkte 23 jaar bij het Weense museum. Volgens Zoppelt stond in de toelichting bij zijn ontslag dat ‘u zich regelmatig insmeert met urine, vooral in het gezicht en op de handen. Hiermee vervuilt u de werkplek en vormt u een gevaar voor de gezondheid van uw collega’s’. Een medewerker van het Belvedere, een kasteel waar onder meer schilderijen van Klimt en Schiele hangen, bevestigt het ontslag. Mensen die urinetherapie gebruiken, zeggen daar zowel medisch als cosmetisch baat bij te hebben. De helende werking is niet wetenschappelijk bewezen. (Novum)

Bejaarde rijdt met scootmobiel Maas in

MAASTRICHT. - Hulpdiensten hebben gisteren een bejaarde man uit de Maas moeten vissen. De Maastrichtenaar was door nog onbekende oorzaak met zijn scootmobiel van de weg geraakt en het water ingereden. Het liep allemaal goed af, want de onfortuinlijke bestuurder hield er alleen een paar schrammen aan over. De brandweer heeft ook zijn scootmobiel weer op het droge weten te takelen. (AD.nl)