Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Televisie

4 redenen om tv te kijken

1 Serie

Storm Op Komst

Ned. 3, 21.20-22.00 u.

Programma over twee bekende Nederlanders die tijdens eb en vloed tot elkaar veroordeeld zijn op een boot in de Waddenzee. Vanavond Jack Wouterse en Frank Evenblij. Wat leren ze van elkaar? Kunnen ze het goed met elkaar vinden?

2 Film

Seven Years in Tibet

RTL 8, 20.30-23.10 u.

De Oostenrijkse bergbeklimmer Heinrich Harrer komt net uit een Brits krijgsgevangenkamp in India, waar hij vijf jaar vastzat. Samen met medeklimmer Peter Aufschnaiter worden ze als enige buitenlanders toegelaten in de heilige stad Lhasa in Tibet. (Annaud, 1997, VS)

3 Show

The Graham Norton Show

Comedy Central, 22.10-23.05 u.

In dit praatprogramma nodigt de Britse komiek Graham Norton beroemde gasten uit en praat met hen over onderwerpen die hij interessant vindt. Hij wisselt dit af met internetfilmpjes, vragen uit het publiek, bijzondere nieuwsgebeurtenissen en optredens van bekende bands.

4 Misdaad

Cold Case

Net 5, 23.15-00.10 u.

Lily Rush houdt zich in deze misdaadserie bezig met onopgeloste zaken uit het verleden. Deze zogenaamde cold cases worden heropend en uitgezocht. Op die manier wordt het mysterie alsnog opgelost en de dader gevonden.