Opinie

    • Ik

Schiphol

Schiphol heeft altijd iets magisch. De sfeer, de spanning, de opluchting… Sinds bekend werd dat er een tippelzone in deze luchthaven bestaat, kijk ik tegen die drie woorden toch iets anders aan. De sfeer voelt klef. De spanning brengt mij naar het gevoel dat ik krijg in een studentenkroeg. De opluchting maakt plaats voor blosjes

Schiphol heeft altijd iets magisch. De sfeer, de spanning, de opluchting… Sinds bekend werd dat er een tippelzone in deze luchthaven bestaat, kijk ik tegen die drie woorden toch iets anders aan.

De sfeer voelt klef. De spanning brengt mij naar het gevoel dat ik krijg in een studentenkroeg. De opluchting maakt plaats voor blosjes en een gelukzalig lachje. Mijn magisch gevoel is verdwenen en bij andere mensen verschenen. Het turen naar mensen in de gate zal nooit meer hetzelfde zijn.

A. Ville

    • Ik