Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Cultuur

Braziliaanse cocaïnereclame met Amy Winehouse

Bags of doses of cocaine, that a dealer labeled with a photograph of singer Amy Winehouse, are seen at a police station in Rio de Janeiro, August 9, 2011. Police say the bags are some of several hundred that were confiscated from a dealer in the Mandela slum of Rio. Photographs of Winehouse were used as labels as a form of marketing. REUTERS/Bruno Gonzalez/Agencia O Globo (BRAZIL - Tags: CRIME LAW ENTERTAINMENT SOCIETY ODDLY) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. BRAZIL OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN BRAZIL
Bags of doses of cocaine, that a dealer labeled with a photograph of singer Amy Winehouse, are seen at a police station in Rio de Janeiro, August 9, 2011. Police say the bags are some of several hundred that were confiscated from a dealer in the Mandela slum of Rio. Photographs of Winehouse were used as labels as a form of marketing. REUTERS/Bruno Gonzalez/Agencia O Globo (BRAZIL - Tags: CRIME LAW ENTERTAINMENT SOCIETY ODDLY) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. BRAZIL OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN BRAZIL REUTERS