3 redenen om tv te kijken

1 Serie

Modern Family

RTL 5, 20.00-20.30 u.

Comedy over drie bijzondere gezinnen die samen één familie vormen. Claire wil een nieuw familieportret, maar een afspraak maken gaat moeizaam. Gloria en Manny gaan naar een wedstrijd van de Lakers.

2 Reportage

Stephen Fry in America

Canvas, 21.20-22.20u.

In deze reportageserie doorkruist Stephen Fry Amerika in een Engelse taxi. Hij ontdekt wat het zuiden van de VS zo kenmerkend maakt. Hij gaat met enkele mijnwerkers mee diep onder de grond en geniet van bluegrassmuziek in Tennessee.

3 serie

House

SBS 6, 20.30-22.30 u.

Vanavond twee afleveringen van de serie rond de eigenzinnige dokter Gregory House. Hij leidt een team jonge artsen met wie hij de meest uiteenlopende patiënten diagnosticeert. In de eerste aflevering het mysterie rond een doodzieke baby en daarna de ziekte van een campagnemedewerker in verkiezingstijd.