Rellen Londen: toestand mishandelde man nog steeds kritiek

Een man die maandagnacht in de Londense wijk Ealing zwaar werd mishandeld door relschoppers ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. Dat meldt The Guardian.

Eerder meldden wij op basis van berichtgeving van The Telegraph dat de man zou zijn overleden. Dat bericht is door de krant ingetrokken.

De man werd maandagnacht zwaar mishandeld, nadat hij demonstreerde tegen een groep relschoppers die aan het plunderen waren. Nadat hij bewusteloos raakte, beroofden de relschoppers hem van zijn spullen.

Dinsdagnacht viel er in de wijk Croydon een dode, nadat een man in zijn auto werd neergeschoten.

In Birmingham is de politie een onderzoek gestart naar het incident waarbij drie mannen om het leven kwamen. De slachtoffers zijn vermoedelijk door een auto aangereden. Of het incident verband houdt met de rellen die de afgelopen twee nachten in de stad plaatsvonden is nog onduidelijk.

    • Lex Boon