Native American look

Wie: Meis Belle Wahr (23) fotograafWaar gezien: Appelsap, Oosterpark, AmsterdamWat: Verentooi en Brit-leggingHoe duur: 14.95 euro bij A. Boeken – Stoffen en Fournituren op de Damstraat en de legging kostte 20 euro bij ZUS in Castricum

„Ik fotografeer mode en straatstijl. De foto’s zet ik op mijn blog streetyourheartout.com. Maar ik ben geen blogger. Bloggers gaan naar evenementen en beschrijven wat daar gebeurt. Ik ben in de eerste plaats fotograaf, mijn blog is meer een uithangbord.

„Fotograferen doe ik al vanaf mijn vijftiende. Ik heb journalistiek gestudeerd in Amsterdam, maar teksten schrijven, daar haal ik mijn creativiteit niet uit. Ik vind beeld gewoon veel krachtiger. Later word ik de nieuwe Annie Leibowitz, maar dan uit de periode voor ze schulden had, haha.

„De verentooi vind ik wel echt. Niet zo eentje uit de verkleedwinkel met van die pailletjes, daar zag ik net ook al een meisje mee lopen. Veren inspireren mij, zij symboliseren vrijheid. Terwijl ik eigenlijk helemaal geen rebels type ben. Ik heb al acht jaar hetzelfde vriendje. Toen ik deze veer op mijn arm liet tatoeëren was het overigens wel uit. De tatoeage doet me aan mijn oma denken, die was ook erg lief.

„Dit is mijn festivallegging. Een beetje alternatief, maar toch chic. Voor mij maakt dát de festivallook.”

Rolinde Hoorntje

    • Rolinde Hoorntje