Komkommernieuws

Man moet betalen voor zaad in waterfles

SANTA ANA. - In de VS is een man veroordeeld voor het ejaculeren in een flesje water van een vrouwelijke collega. Hij moet de vrouw 27.000 dollar betalen. Dat heeft een rechter besloten. De man kwam vorig jaar tweemaal klaar in het flesje. De eerste keer gooide de collega het water weg omdat het ranzig smaakte, de tweede keer liet ze het testen. (Novum)

Inbreker de boom in

NUNSPEET. - Een 21-jarige inbreker uit Boskoop is maandagnacht aangehouden dankzij een politiehond. De man was op de vlucht geslagen na een inbraak in een benzinestation in Nunspeet, dat meldt Telegraaf.nl. De Boskoper dacht in een conifeer de ideale schuilplaats te hebben ontdekt, maar politiehond Pepper ontdekte de inbreker op zo’n drie meter hoogte.

Geluksvogel

TEXAS. - Een 63-jarige vrouw uit Texas heeft vier keer in vijftien jaar de jackpot gewonnen. Ze won miljoenen met kraskaarten in 1993, 2006, 2008 en 2010. De vrouw, wiskundige, had in kaart gebracht waar en wanneer de loterijen gewonnen konden worden. De kaarten zouden strategisch worden verdeeld, zodat winnaars verspreid zijn over het hele land en ticketkopers geïnteresseerd blijven. (Novum)