In beeld

De mooiste foto’s van vandaag volgens de internationale persbureaus

Vandaag brengen we de mooiste en opmerkelijkste foto's van vandaag, zoals geselecteerd door de internationale persbureaus.
Een aap in het Chinese Huaibei draagt haar kleine met zich mee terwijl ze geniet van een ijsje, dat ze kreeg van de dierenverzorger om koel te blijven.
Foto Reuters / China Daily
Een migrantarbeider trekt een wagen met stenen voort in een baksteenfabriek in Haining in de Chinese provincie Zhejiang.
Foto Reuters
Afghaanse jongens spelen volleybal in de stad Mazar-i-Sharif tijdens de ramadan.
Foto AFP / Qais Usyan
Een vrouw die gekleed gaat als "Rode Indiaan" neemt deel aan de festiviteiten om de heilige Santo Domingo van Guzman te eren, in Managua, Nicaragua.
Foto Reuters / Oswaldo Rivas
Een man telefoneert terwijl hij de aandelenkoersen nauw in de gaten houdt op de Pakistaanse Karachi Stock Exchange.
Foto Reuters / Akhtar Soomro
Een aanbidder smeert zijn gezicht in met motorolie om te zorgen dat een belofte uit zijn gebed verhoord wordt tijdens festiviteiten om de heilige Santo Domingo van Guzman te eren, in Managua, Nicaragua.
Foto Reuters / Oswaldo Rivas
Thailands eerste vrouwelijke premier Yingluck Shinawatra (M) en haar uit 35 leden bestaande kabinet leggen de eed af in het bijzijn van koning Bhumibol Adulyadej in een ziekenhuis in Bangkok.
Foto Reuters / Royal Household
De Chinese president Hu Jintao (R) staat naast de president van Mozambique, Armando Guebuza, tijdens een bijeenkomst in de Grote Hal van het Volk, het parlementsgebouw in Beijing.
Foto AFP / Diego Azubel
Vuurwerk verlicht de skyline van het financiële district in Singapore tijdens de viering van de nationale feestdag gisteren.
Foto AFP / Simin Wang