Komkommernieuws

None

Geen interesse voor ‘seksfilm met Marilyn Monroe’

Rotterdam. - Een opname van een seksscène waarin vermoedelijk filmicoon Marilyn Monroe te zien is, heeft op een veiling in Argentinië geen koper gevonden. Geen enkele bieder was bereid het minimale bedrag van twee miljoen Argentijnse pesos, ruim 330 duizend euro, te betalen voor de ‘seksfilm’. Volgens eigenaar Mikel Barsa toont de film van zes minuten een jonge Marilyn Monroe. De film zou zijn opgenomen in 1946 of 1947. De 20-jarige Monroe had geldgebrek en probeerde wanhopig aan werk te komen. Experts betwijfelen of de vrouw in de film wel echt de blonde filmster is. Nancy Carlson van de stichting die het imago van Monroe bewaakt, zegt dat de actrice in de seksfilm in de verste verte niet lijkt op het filmicoon. Uitgelekte beelden van de film zijn korrelig, waardoor moeilijk te zien is of het om Monroe gaat. (Novum)

Langste waterglijbaan komt in de VS

Indiana. - In Amerika zal in 2012 in het waterpark Splashin’ Safari de langste waterglijbaan ter wereld in gebruik worden genomen. Het gaat om een waterglijbaan van maar liefst 537 meter lang. Het is de bedoeling de waterglijbaan in het stadje Santa Claus in Indiana te gaan gebruiken met een soort gele rubberboot waarin zes personen tegelijk naar beneden kunnen roetsjen. De bouw van de nieuwe mega-attractie met de toepasselijke naam Mammoth (Mammoet), die als alles goed gaat in mei 2012 zal worden opgeleverd, gaat in totaal zo’n 6,3 miljoen euro kosten. (Telegraaf.nl)

Man in sexy lingerie verrast volle trein

Birkerød. - Een man in sexy lingerie heeft treinpassagiers in Denemarken behoorlijk laten schrikken. Toen een volle trein arriveerde, sprong hij in ondergoed in een wagon. „Hij stak daarna een colaflesje in zijn achterste”, aldus de politie van de gemeente Nordsjælland. Een vrouw merkte de man eerst op achter een elektriciteitskast in het station van Birkerød, voordat hij aan zijn ‘act’ begon. Ze lichtte de politie in, maar de opmerkelijke passagier was bij aankomst van de politie al verdwenen. De man was ongeveer 1 meter 70 groot en droeg een zwarte broek en jas, maar die trok hij achter de elektriciteitskast uit. (AD.nl)

Speelgoedpistool bij Noorse Donald Duck

Oslo. - Het weekblad Donald Duck heeft zich de woede van de Noren op zijn hals gehaald door bij de 75.000 exemplaren van de laatste editie een speelgoedpistool mee te sturen. De ouders van de jeugdige lezertjes zijn razend en zeggen in Noorse media het smakeloos te vinden een speelgoedpistool rond te sturen met een kinderblad terwijl heel het land nog in rouw is. De Donald Duck steekt de hand in eigen boezem en erkent dat deze actie niet heel slim was. „We sturen al meer dan twintig elke zomer een waterpistool of ander speelgoedwapentje mee, maar nu was dat niet handig.” Het blad overweegt overigens om in de toekomst helemaal geen speelgoedwapens meer mee te sturen als cadeautje. (Telegraaf.nl)

Franse filmmuziek uit Dordtse kerktoren

Dordrecht. - Het klokkenspel dat aanstaande donderdag uit de toren van de Grote Kerk in Dordrecht klinkt, zal filmmuziekliefhebbers bekend voorkomen. Pianist Stefano Colletti speelt op de beiaard werk uit de Franse bioscoopfilm Bienvenue Chez les Ch’tis. De beiaardpartij werd door Colletti ingespeeld als openingsmuziek van de succesfilm van Dany Boon uit 2008, over een Zuid-Franse postbode die naar het kille noorden wordt overgeplaatst. Uiteindelijk werd de partij in de film niet gebruikt. (Novum)