Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Politie, recht en criminaliteit

Rellen in Londen verplaatsen zich van Tottenham naar Enfield

An employee walks away from a damaged electrical shop which was attacked by looters overnight in Brixton, south London August 8, 2011. British police arrested more than 100 people overnight in London after shops were looted and officers attacked in a second night of violence that followed some of the worst disorder seen in the capital for years. REUTERS/Suzanne Plunkett (BRITAIN - Tags: CRIME LAW POLITICS)
An employee walks away from a damaged electrical shop which was attacked by looters overnight in Brixton, south London August 8, 2011. British police arrested more than 100 people overnight in London after shops were looted and officers attacked in a second night of violence that followed some of the worst disorder seen in the capital for years. REUTERS/Suzanne Plunkett (BRITAIN - Tags: CRIME LAW POLITICS) REUTERS