Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Economie

Video: Rutte waagt een dansje op Dance Valley

Rutte tussen de overige bezoekers van Dance Valley. Foto screenshot YouTube

Premier Rutte heeft vakantie en had blijkbaar behoefte aan wat ontspanning, want de minister-president werd gisteren gesignaleerd op Dance Valley. In een korte video is te zien dat Rutte het daar reuze naar z’n zin had.

In onderstaand filmpje maakt Rutte, breed grijnzend en met zonnebril, een aantal voorzichtige danspasjes. Volgens de Volkskrant was de premier in 2008 ook al eens op Dance Valley. Rutte’s aanwezigheid werd gisteren uiteraard veelvuldig opgemerkt. Er doken veel foto’s op van bezoekers die met de premier op de foto wilden.

http://www.youtube.com/watch?v=dZoyJkbyjIQ