Opinie

    • Ik

Twee trotse zwanen

Tijdens de Canal Parade begaf ik me tussen de dolenthousiaste homo- en heteromenigte ter hoogte van het Sluiswachtershuisje. Elke boot mocht bij het verschijnen uit de duisternis vanonder de brug rekenen op een luide ontlading. Uitziend naar boot 66 van GroenLinks verflauwde even mijn aandacht. Dit duurde maar kort. Een ultiem huldeblijk deed me terug

Tijdens de Canal Parade begaf ik me tussen de dolenthousiaste homo- en heteromenigte ter hoogte van het Sluiswachtershuisje.

Elke boot mocht bij het verschijnen uit de duisternis vanonder de brug rekenen op een luide ontlading.

Uitziend naar boot 66 van GroenLinks verflauwde even mijn aandacht. Dit duurde maar kort. Een ultiem huldeblijk deed me terug naar de kade spoeden.

De eer bleek toe te komen aan het welhaast ideale koppel van de Gay Pride. Een ‘koningspaar’ passeerde het juichende publiek: twee trotse zwanen.

Guus Tangelder

    • Ik