Vandaag in NRC Boeken

In de Boekenbijlage, die elke vrijdagmiddag in het hart van NRC Handelsblad verschijnt, deze week: De landschapstuinen van Engelands bekendste landschapsarchitect Lancelot ‘Capability’ Brown. Vraag-antwoord: Gustaaf Peek over de Amerikaanse droom, geweld in boeken en het belang van literatuur. Boek nu, lees later: Nicolas Bouviers reis naar het einde van de nacht in Sri Lanka.

In de Boekenbijlage, die elke vrijdagmiddag in het hart van NRC Handelsblad verschijnt, deze week:
De landschapstuinen van Engelands bekendste landschapsarchitect Lancelot ‘Capability’ Brown.

Vraag-antwoord: Gustaaf Peek over de Amerikaanse droom, geweld in boeken en het belang van literatuur.

Boek nu, lees later: Nicolas Bouviers reis naar het einde van de nacht in Sri Lanka.

Recensies: Aravind Adiga over projectontwikkeling in India, het grote verdwijnen in Scandinavië, twee Tsjechische romans die niet onzichtbaar mogen blijven,  de fotografe Linda McCartney  in beeld en de biografie van advocaat en ‘icoon’ Clarence Darrow.

    • een onzer redacteuren