Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
In beeld

Economie

Paniek op Wall Street

De Amerikaanse beurzen waren gisteren in rep en roer door de eurocrisis en het gebrekkige vertrouwen in de herstelkracht van de eigen economie. De belangrijkste beursindex op Wall Street, de Dow Jones, noteerde het grootste verlies sinds oktober 2008: min 513 punten, ofwel 4,3 procent. Ook de Nasdaq en de S&P500 verloren veel terrein. De handelaren op Wall Street zaten letterlijk met de handen in het haar.
AFP / Stan Honda
AFP / Stan Honda
AFP / Stan Honda
AFP / Mario Tama
AFP / Mario Tama
Reuters / Brendan McDermid
Reuters / Brendan McDermid
Reuters / Brendan McDermid
Reuters / Brendan McDermid
Reuters / Brendan McDermid