President Obama viert vijftigste verjaardag

De Amerikaanse president Barack Obama vierde zijn verjaardag gisteren alvast, op een bijeenkomst in Chicago om fondsen te werven voor de Democratische Partij. Hij wordt vandaag vijftig jaar. In de Verenigde Staten is de politieke discussie over de schuldencrisis geluwd en maken Democraten en Republikeinen zich op voor de aanloop naar de presidentsverkiezingen van volgend jaar. Foto Reuters U.S. President Barack Obama greets supporters after he delivered remarks at a Democratic National Committee fundraiser at the Aragon Entertainment Center in Chicago, August 3, 2011. REUTERS/Larry Downing (UNITED STATES - Tags: POLITICS)
De Amerikaanse president Barack Obama vierde zijn verjaardag gisteren alvast, op een bijeenkomst in Chicago om fondsen te werven voor de Democratische Partij. Hij wordt vandaag vijftig jaar. In de Verenigde Staten is de politieke discussie over de schuldencrisis geluwd en maken Democraten en Republikeinen zich op voor de aanloop naar de presidentsverkiezingen van volgend jaar. Foto Reuters U.S. President Barack Obama greets supporters after he delivered remarks at a Democratic National Committee fundraiser at the Aragon Entertainment Center in Chicago, August 3, 2011. REUTERS/Larry Downing (UNITED STATES - Tags: POLITICS) REUTERS