Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Cultuur

Mijn eerste honderdduizend

 ‘Ik heb meer dan 100.000 sigaretten in mijn leven gerookt en elk van die sigaretten heeft iets voor mij betekend.’ In het boek Nikotin schetst ex-roker Gregor Hens zijn rokersmemoires.’ Nikotin leest als het verslag van het afscheid van een grote liefde en de daaropvolgende rouwperiode,’ aldus Peter de Bruijn. Zijn recensie kunt u hier lezen.

 ‘Ik heb meer dan 100.000 sigaretten in mijn leven gerookt en elk van die sigaretten heeft iets voor mij betekend.’ In het boek Nikotin schetst ex-roker Gregor Hens zijn rokersmemoires.’

Nikotin leest als het verslag van het afscheid van een grote liefde en de daaropvolgende rouwperiode,’ aldus Peter de Bruijn. Zijn recensie kunt u hier lezen.