6 redenen om tv te kijken

1 film noir

The Whole Nine Yards

RTL 7, 20.30 - 22.30 u.

Komische film noir met Matthew Perry als ontevreden tandarts en Bruce Willis als laconieke huurmoordenaar die naast hem in een buitenwijk van Montreal onderduikt. Film waarin huurmoordenaars mensen zijn die gewoon hun werk goed willen doen. (Jonathan Lynn, 2000).

2 wraakfilm

Me, Myself & Irene

RTL 5, 20.30 - 22.45 u.

Jim Carrey speelt dubbelrol van goedzak en diens bullebakkerige alter ego. De twee vechten om hun gemeenschappelijke liefde Renée Zellweger. Film smaakt als een wraakfantasie van een blanke man die zich vernederd weet door intelligente, zwarte minderheden. (Bobby & Peter Farrelly, 2000).

3 eetfilm

No Reservations

Net 5, 20.30-22.45u.

Amerikaanse remake van de Duitse eetfilm Bella Martha uit 2001. Over de perfectionistische topkok Kate (Catherine Zeta-Jones), die haar leven net zo strak runt als haar keuken in Manhattan. Met de komst van haar 9-jarige nichtje Zoe (Abigail Breslin) en de brutale souschef Nick (Aaron Eckhart) staat haar leven volledig op z’n kop. (Scott Hicks, 2007)

4 reality

Blood, Sweat & T-shirts

Ned. 3, 22.00 - 22.55 u.

Zes verwende Britse jongeren verruilen hun luxeleventje met het harde werk in de fabrieken en op de katoenvelden van India. In Mumbai werken ze in de fabrieken van Dharivi, de grootste sloppenwijk in Azië waar ook kinderen werken. De jongeren willen weten waarom dat zo is en ze willen vooral weten wat ze kunnen doen om dit te voorkomen.

5 serie

In therapie

Ned. 2, 22.45 - 23.15 u.

Sascha (Jamie Grant) is des duivels op haar ex-vriendje, die het heeft gewaagd haar grote geheim door te vertellen. Jonathan vraagt zich af of hij haar niet juist probeerde te helpen en waarom zij dat niet wil toelaten.

6 talkshow

Ze is van mij...

Ned. 3, 23.40 - 00.25 u.

Talkshow van mannen over vrouwen. Vandaag ontvangt Waldemar Torenstra acteur Tygo Gernandt en regisseur Martin Koolhoven en bespreken ze het onderwerp seks op de set. Apendeskundige Patrick van Veen duidt daarbij opmerkelijke parallellen tussen man en aap.