Komkommernieuws

Amy Winehouse wilde een kind adopteren

Londen. - Amy Winehouse zou op het punt hebben gestaan om een tienjarig meisje uit St. Lucia officieel te adopteren. De zangeres zou volgende week naar het eiland vliegen om het meisje genaamd Dannika Augustine op te zoeken. Amy zou haar advocaten al aan het werk hebben gezet om het adoptieproces te starten, zo laat de grootmoeder van het meisje weten aan de Britse krant The Mirror. „Amy hield met heel haar hart van Dannika. Vanaf het moment dat ze elkaar een paar jaar geleden op St. Lucia ontmoetten waren ze onafscheidelijk”, liet de oma weten. Het meisje zelf is geschokt over de dood van haar ‘moeder’: „Ze zorgde voor me en we hielden van elkaar. Ze is de meest fantastische persoon die ik ooit heb ontmoet.” (De Telegraaf)

Kraakster rukt met nagels balzak ex open

Zeist. - Een vrouwelijke kraker uit Zeist is veroordeeld voor het pijnigen van de balzak van haar ex. Met haar lange nagels greep kraakster Els van der W. in het kruis van haar ex-vriend, bleek tijdens de rechtszaak. Ze draaide de man, die dreigend boven haar op de trap stond, zijn scrotum om. De balzak van haar ex scheurde en een van zijn testikels kwam zelfs ‘buitenboord’ te hangen. „Als ik hem niet had aangepakt, had ik hier nu niet gezeten”, zei Van der W. tegen de rechter.„Ik was bang van die man. Hij had me al vaker mishandeld. Hij had drugs gebruikt en ik zag aan zijn ogen dat het weer helemaal mis was.” Van der W., die nog geen strafblad had, komt eraf met 60 uur taakstraf en een aan haar ex te betalen schadevergoeding van 300 euro. (AD)