Kibootz-laars

Wie: Claire le Conge Kleyn (28) werkt als directiesecretaress bij een groothandel in interieurartikelen Waar gezien: Click Festival, NDSM-werf, AmsterdamWat: KibootzHoe duur: 180 euro, online bij www.kibootz.com

„Ik heb deze laarzen twee maanden geleden gekocht, en ze liggen nu al half uit elkaar. Ik heb al 20 euro moeten betalen voor een nieuwe zool.”

„Ik ben getipt door een vriendin van mij. Een beetje bohemian chic is nu wel de trend. Van die flubbermode, weet je wel?Lange rokken, bloemetjes en harembroeken. Zelf ben ik niet zo bohemian, mijn stijl is meer conservatief. Dat heeft niets te maken met mijn werk, dat is gewoon mijn eigen stijl.”

„Ik ga zo’n vier keer in de maand de stad in en ik shop drie tot vier keer per week online. Op internet heb je van die leuke blogs en websites zoals Fashionista waar je allemaal ideeën op kan doen.

Zo kwam ik laatst op de Facebookpagina van tassenwinkel Vlieger en VanDam. Rihanna heeft er ook een. Ik heb er een gekocht met een pistool dat door het leer heen lijkt te worden geduwd. 340 euro kostte die.”

„Op de laarzen kreeg ik veel positieve reacties. Mijn broertje vond ze ‘wel aardig’ en dat is meestal een goed teken. Ik heb wel het idee dat jongens ernaar kijken. Maar ik denk dat jongens dat sowieso veel meer doen.”

Rolinde Hoorntje

    • Rolinde Hoorntje