Ajax en AS Roma rond over Stekelenburg

Maarten Stekelenburg verhuist zo goed als zeker naar AS Roma. Ajax is met de Italiaanse club op hoofdlijnen rond. Dat melden de Amsterdammers vanavond. Het akkoord met Roma is ‘onder voorbehoud van vervulling van een aantal voorwaarden’ gesloten. De doelman van het Nederlands Elftal vloog vanavond al naar de Italiaanse hoofdstad voor contractonderhandelingen.

Netherlands' goalkeeper Maarten Stekelenburg dives for the ball during their 2010 World Cup quarter-final soccer match against Brazil in Port Elizabeth July 2, 2010. REUTERS/David Gray (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP) Maarten Stekelenburg verruilt het doel van Ajax door dat van AS Roma. Foto Reuters / David Gray

Maarten Stekelenburg verhuist zo goed als zeker naar AS Roma. Ajax is met de Italiaanse club op hoofdlijnen rond. Dat melden de Amsterdammers vanavond.

Het akkoord met Roma is ‘onder voorbehoud van vervulling van een aantal voorwaarden’ gesloten. De doelman van het Nederlands Elftal vloog vanavond al naar de Italiaanse hoofdstad voor contractonderhandelingen.

    • Marije Willems