Nikkie Sicking

Naam: (24)

Beroep: student sociologie (doet master)

Eerder op Lowlands: 1 keer

Kijkt uit naar: Agnes Obél

Meest memorabele Lowlands-moment:

„De eerste keer dat ik naar Lowlands ging, ontmoette ik op zondagmiddag een aantal jongens gehuld T-shirts van Kees van Hondt daarop planten en containers. Ondertussen weet ik dat Kees van Hondt een aardig begrip is op Lowlands, maar voor mij was hij toen totaal onbekend. Toch moest ik de jongens beloven die avond te gaan kijken. Ik ging en kwam niets vermoedend, op mijn slippers en met een vers biertje in de hand, de tent binnen. Na vijf minuten lag mijn biertje op de grond en was ik druk bezig de planten en opblaaspoppen die door de lucht gingen, te ontwijken. Het was een chaos. Alles mocht en zelfs de security liet het allemaal gewoon gebeuren. Het was zo anders dan de rest van het festival, dat ik tot dan toe aardig gestructureerd had gevonden. En ondanks de sjalala-muziek waar ik eigenlijk niet zo van hou, heb ik me enorm vermaakt. Niet heel lang overigens, want op slippers was het echt levensgevaarlijk.”