Nienke Smit

Naam: (24)

Beroep: arbeidsbemiddelaar bij detacheringsbureau

Eerder op Lowlands: 2 keer

Kijkt uit naar: Agnes Obél

Meest memorabele Lowlands-moment:

„Twee jaar geleden speelde Bon Iver in ‘de Grolsch’. Het was zaterdagmiddag, een uurtje of zes, de zon ging bijna onder en ik was zowel brak van de dag daarvoor als wederom een klein beetje aangeschoten. Het typische zaterdagmiddag-Lowlands-gevoel dus. Bij Bon Iver waren al mijn vrienden die op het festival rondliepen, weer samengekomen. We zaten met z’n allen op het gras, een beetje te luisteren en biertjes te drinken. Ik was wat emotioneel van de vermoeidheid en vond het opeens haast overweldigend mooi. De sfeer was zo goed en ik was zo gelukkig en blij. Maar het allermooiste was nog wel dat al mijn vrienden hetzelfde leken te voelen en dat ook allemaal tegelijkertijd uitspraken. We hebben vervolgens lekker suf met z’n allen zitten te genieten. Het stelde niet veel voor, maar het blijft een van mijn mooiste herinneringen aan Lowlands.”