Mark Niesink

Naam: (26)

Beroep: student arbeidsrecht

Eerder op Lowlands: 1 keer

Kijkt uit naar: The Roots

Meest memorabele Lowlands-moment:

„Ik ga vrij veel naar festivals, maar nergens vind ik het saamhorigheidsgevoel van het publiek zo groot als op Lowlands. Ik heb dit de eerste keer dat ik naar Lowlands ging direct mogen ervaren. Het was vrijdagochtend, ik was de avond ervoor te lang doorgegaan bij de 24-uurstent en was met een flinke kater naar de douches gelopen. Onze tent stond aardig ver van de badhuizen en ik had mijn brakke lijf echt moeten voortslepen, mezelf ondertussen vervloekend dat ik al op de eerste avond te veel gedronken had. Toen ik eenmaal bij de wasbakken stond, ontdekte ik dat ik mijn tandenborstel was vergeten. Ik baalde, zoals je alleen op zo’n moment van zoiets onbelangrijks kunt balen. Ik stond wat in mezelf te vloeken toen een jongen naast me vroeg wat er was. Ik vertelde het hem en zonder na te denken, spoelde hij zijn eigen tandenborstel af en gaf ’m aan mij. Normaal ben ik best van de hygiëne, maar nu was ik zo blij dat ik binnen een minuut een tandenborstel van een wildvreemde in m’n mond had.”