Mariska Berrevoets

Naam: (24)

Beroep: verantwoordelijk voor marketing en communicatie in de muziekindustrie

Eerder op Lowlands: 8 keer

Kijkt uit naar: Junip, Crystal Fighters, Agnes Obél

Meest memorabele Lowlands-moment:

„Mijn favoriete Lowlands-momenten vinden eigenlijk altijd de dag vóór Lowlands plaats. Ik ga elk jaar met een grote groep mensen uit mijn oude woonplaats naar het festival. We staan standaard op camping 2 waar we een enorm stuk afbakenen met linten. Met een wat kleiner groepje ga ik altijd al op woensdagavond naar het terrein. Dat is dan nog niet open, dus kamperen we op de dijk. Soms in een tentje, soms in een auto, zelfs een keer in een laadbak. Er komt ’s nachts altijd wel een dorpsbewoner langs die verbaasd vraagt wat we daar eigenlijk aan het doen zijn. En we hebben ook een keer de hele nacht met radiozender 3FM aan de lijn gehangen. Vraag me niet waarom, maar het is erg leuk, zo’n nacht. En het meest bijzondere is nog wel dat je gaat slapen op een verlaten dijk en wakker wordt tussen duizenden mensen. Dit jaar zal het overigens wel raar zijn. Een van de vrienden die altijd meegaan – degene met wie ik de traditie van de woensdagavond jaren geleden ben begonnen – is begin dit jaar overleden. Hij had zelfs al een kaartje voor Lowlands gekocht. Ik denk dat we zijn bandje gewoon gaan afhalen en dat alsnog meenemen naar Biddinghuizen. Net als zijn tent, een klein werptentje waar hij al jaren in sliep. Dat hóórt op Lowlands te staan.”