Komkommernieuws

Rotterdam, december 2010 De pasgeboren babygorilla uit Blijdorp komt niets tekort. Het wordt liefdevol verzorgd door moeder Aya, terwijl vader Bokito een oogje in het zeil houdt. Tijdens de Midwinterzoo in Blijdorp, die a.s. weekend start, kan iedereen op kraamvisite. FOTO: Diergaarde Blijdorp/Rob Doolaard gorilla's dierentuinen zogen

Neptattoo Joling verpest zijn vakantie

Rotterdam. - Gerard Joling kan niet onbezorgd genieten van zijn laatste vakantiedag. De 51-jarige zanger, die de zon opzocht in Zuid-Frankrijk, wordt geplaagd door een allergische reactie. Joling liet een tatoeage van henna op zijn bovenarm zetten, waarna hij veel pijn kreeg. „Er kwamen blaasjes, blaren en flinke uitslag”, schrijft de zanger op zijn website. Joling zocht een dokter op, die een ‘zware allergische reactie’ constateerde. „Het lijkt wel een gebergte in China”, zo beschreef de zanger gisteravond zijn arm in RTL Boulevard. „’s Avonds begon het te branden en liep er pus uit de tatoeage.” Volgens Joling is er een kans dat hij een blijvend litteken overhoudt. (Novum)

Bokito is voor de vijfde keer vader

Rotterdam. - Dinsdag is in Diergaarde Blijdorp een gorilla geboren. Dankzij de zwangerschapstest hielden de verzorgers er al rekening mee dat het elk moment kon gebeuren. De moeder is Tamani en de vader is Bokito. Voor Bokito is dit het vijfde jong. Het geslacht van de gorillababy is nog niet bekend. Bokito bemoeit zich niet met de opvoeding, maar blijft wel in de buurt. (Novum)