Colour blocking shirts

Wie: Roos Bremer (27, rechts), account manager bij een reclamebureau en Sanne van Gaalen (26) gezondheidsvoorlichter Waar gezien: Click Festival, NDSM-werf, AmsterdamWat: colourblocking T-shirts en matching Nike air max Hoe duur: een paar euro bij de Primark en 130 euro bij de Nike store

Roos Bremer: „We vonden het wel grappig om helemaal identiek naar een festival te gaan. Toevallig hadden we nog dezelfde schoenen. Nou ja, toevallig, die hebben we van elkaar afgekeken, haha. Ze zitten superlekker en ze zien er stoer uit. Ze zijn heel verslavend. Ik heb al een tweede paar gekocht in zilver en paars.

„Sanne heeft een hele lading festivalkleren gekocht bij de Primark, daarvan heb je nu ook een filiaal in Hoofddorp. Wat dat zijn? Korte spijkerbroekjes, felgekleurde tops. Op een festival mag je best een beetje opvallen. De top heb ik van haar geleend. Ik houd van kleur. En zeker op een festival, daar word ik blij van.

„Dit jaar gaan we ook nog naar Henk op de Helling, Shoeless, Voltt en Welcome to the Future. Voor Sanne zijn de festivals haar vakantie. Voor mij ook, maar ik heb mazzel, ik ben ook nog met vakantie geweest naar Costa Rica en Panama.

„In het dagelijks leven zou ik dit niet zo snel aan doen, in ieder geval niet tegelijkertijd. We kennen elkaar nog van onze opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute, we zaten bij elkaar in de klas. Wat de trends van het seizoen zijn? All denim, bloemen, punk, dierenprints en colourblocking natuurlijk.”

Rolinde Hoorntje