Fan van hoge taille

Wie: Regien Vleems (26), werkt bij de GGD Utrecht Waar gezien: Amersfoort Centraal Wat: hoge taille en witte gympies Hoe duur: 120 euro bij Vanilia en een tientje bij H&M

„De broek heb ik in de winter gekocht maar ik vind hem nu leuker dan wanneer je hem in je laarzen propt. Ik ben fan van de hoge taille. Het is een simpele outfit, een shirtje erin en je bent klaar. En het kleedt af. De broek was duur, 120 euro. Dat doe ik eigenlijk niet zo vaak, maar met schoenen van een tientje gaat het wel.

„Het shirtje was ook een tientje, in de sale bij Zara. En mijn tas komt van de rommelmarkt. Ik houd van rommelmarkten! Daar kun je goedkoop unieke exemplaren vinden.

„De hoge taillebroek had ik ook al in de Glamour gezien. Ik blader wel in tijdschriften om het allemaal een beetje bij te houden.

„Toen ik de broek had gekocht, zei mijn zusje meteen ‘die ga ik ook kopen’. Een dag later was hij binnen. Later willen we graag samen een kledingwinkel beginnen.”

Rolinde Hoorntje