Amy Winehouse dinsdag begraven

Caption: Flowers and tributes left by mourners in Camden Square outside the house of Amy Winehouse following her death, Monday July 25, 2011. Mitch Winehouse, Amy Winehouse 's father greeted and thanked mourners for coming to lay bouquets, messages and handwritten notes, only hours before police promised to release a post mortem on her death. "This means so much to my family," he said. The 27-year-old singer died Saturday afer publicly struggling with drug and alcohol abuse for years. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) Voor het huis van de zaterdag overleden Amy Winehouse hebben rouwende fans onder andere bloemen neergelegd. Foto AP / Lefteris Pitarakis

Amy Winehouse wordt dinsdag begraven. Dat heeft een woordvoerder van de familie vanavond laten weten.

De aanvang en plaats van de ceremonie zijn nog niet bekendgemaakt, meldt persbureau AP.

De 27-jarige Winehouse werd zaterdag thuis aangetroffen door een bewaker, waarna toegesnelde hulpdiensten haar tevergeefs probeerden te reanimeren. Autopsie op het lichaam van Winehouse wees vandaag niets uit. Toxicologisch onderzoek moet de komende weken uitsluitsel geven over haar dood.

Haar ouders hebben het lichaam van de 27-jarige zangeres vandaag geïdentificeerd en bedankten rouwende fans voor de woning van hun dochter.

Het was een publiek geheim dat de Britse zangeres kampte met alcohol- en drugsproblemen en al gauw deden geruchten de ronde dat ze zou zijn overleden aan een cocktail van diverse drugs, mogelijk in combinatie met alcohol.

Bekijk hier een video-overzicht van de ‘rise and fall’ van een van de grootste soulzangeressen van het afgelopen decennium.