Schutter doodt zes mensen op verjaardagsfeestje Texas

Op een verjaardagsfeest in de Verenigde Staten heeft een man gisteravond vijf leden van een familie doodgeschoten en drie anderen verwond. Hierna schoot hij zichzelf dood. Het drama voltrok zich op een rolschaatsbaan in het Texaanse Grand Prairie.

De man trok rond 19.00 uur zijn pistool in het Forum Roller World nadat een vrouw en haar man ruzie hadden gekregen, meldt de politie. Onder de slachtoffers zijn geen kinderen of werknemers van de rolschaatsbaan.

“Er was een meningsverschil. De schutter is hier binnengedrongen tijdens een privé verjaardagsfeestje. De zaak escaleerde tot op een punt waarop hij een geweer trok en begon te schieten.”- Politiewoordvoerder John Brimmer, AP.

De gewonde slachtoffers zijn overgebracht naar ziekenhuizen. Het is niet duidelijk hoe het met hen gesteld is. Op het familiefeestje waren ook kinderen aanwezig.

    • Jules Seegers